Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Ruitschade

Ruitschade

Voor een vervelend sterretje in uw vooruit kan u steeds in één van onze concessies terecht. Wij zijn beter dan wie ook in staat om uw ruit te herstellen of vervangen. Wanneer de schade kleiner is dan een muntstuk van twee euro, kunnen wij deze zo herstellen. Indien de schade groter is, garanderen wij u dat uw ruit steeds vervangen wordt door een ruit van uw model in de door u gewenste tint. Twijfel niet om even langs te komen met uw auto. Zo kunnen wij samen met u bekijken wat de beste oplossing is. 

Ruitenservice
 
Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als u steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loopt u de kans dat u op termijn de complete voorruit moet laten vervangen.
 
Laat het zover niet komen, want vaak kost reparatie u immers niets*.
 
Dankzij onze Ruitenservice is een sterretje in de voorruit op een slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder u naar de ruit laat kijken, hoe minder u van de reparatie ziet.
 
Hou er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.
 
Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met een all-risk autoverzekering hoeft u meestal niet de portemonnee te trekken.
 
*In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe het in uw geval is geregeld.

Technische controle

Wij kunnen steeds een periodieke keuring voor uw wagen voorzien, wanneer deze gekeurd moet worden. Indien er herstellingen moeten gebeuren, kan u hiervoor bij ons terecht. Wij keuren uw auto ook graag voor verkoop. Twijfel dus niet om online een afspraak te maken indien u van deze dienst wil genieten. Zo kan u met uw wagen weer een zorgeloos jaar tegemoet.

Vervangwagens

Vervangwagens

Wanneer u uw auto moet laten herstellen, kan dit soms een tijdje duren. Ook voor een goed onderhoud van uw wagen, nemen wij graag voldoende tijd. Terwijl uw wagen bij ons staat, kunnen wij  u voorzien van een vervangvoertuig. U kan deze best aanvragen wanneer u belt voor een afspraak. Zo staat er voor u en wagen klaar en blijft u mobiel.

Aircocheck

Aircocheck

Iedereen kent de voordelen van een goede airco. Tijdens de warme zomermaanden helpt uw airco u aan een heerlijk fris briesje. Tijdens de koude wintermaanden zorgt de installatie er in no time voor dat uw ramen ijsvrij zijn.

We willen u er op wijzen dat het belangrijk is uw airco voor de zomer- of winterperiode te laten controleren. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat uw filter dringend vervangen moet worden om de heerlijke geur in uw wagen te bewaren. Twijfel niet om even langs te komen met uw wagen. Zo kunnen wij samen met u bekijken of er onderhoud nodig is. 

De hele zomer het hoofd koel.
 

Vrijwel elke nieuwe Audi, Volkswagen, Seat of Skoda heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.
 
Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw wagen zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. ACM Autogroep biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto. Aircocheck

 • Controle werking essentiële onderdelen
 • Controle koelende werking
 • Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

 
Uw aircosysteem laten onderhouden? Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer u airco onderhoud laat uitvoeren krijgt u de aircocheck gratis. Wij adviseren airco onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar.

Banden

Banden

In onze concessies kan u niet alleen terecht voor alle herstellingen, wieluitlijning of vervangingen van uw autobanden. Wij bieden u ook tal van winter- of zomerbanden en uiteenlopende modellen van velgen aan.  U kan uw tweede bandenset steeds voordelig stockeren in ons bandenhotel. 


Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteren Audi, Volkswagen, Seat en Skoda alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel de weg op. Waarom dat zo is, leest u hieronder. Bovendien vindt u op deze pagina's achtergrondinformatie en handige tips over autobanden. Wij wensen u alvast een goede en veilige reis!

Kwaliteit
 

De banden waarmee uw nieuwe wagen wordt geleverd of die de uw automerk ter vervanging monteert, zijn uitstekend opgewassen tegen alle uitdagingen die ze onderweg tegenkomen. Ze zijn namelijk van de modernste materialen gemaakt en speciaal afgestemd op het betreffende merk en model. De lat ligt beduidend hoger dan de wetgever voorschrijft. Het rubber is getest op rolweerstand, de invloed op de rijdynamiek en handling, prestaties op hoge snelheid, waterafvoer, winterbestendigheid en vormvastheid. Inderdaad een lange lijst met criteria. Behalve de bandenfabrikant zelf testen ook de Audi engineers banden om te beoordelen of ze geschikt zijn voor montage onder uw wagen. 
 
 
Testcriteria
 
Audi, Volkswagen, Skoda en Seat schrijven kwaliteit het liefst met hoofdletters. Dat is extra belangrijk als het om zaken gaat die rechtstreeks met de veiligheid te maken hebben, zoals autobanden. Daarom letten de merken erop dat de banden onder meer getest zijn op deze criteria:

 • zeer hoge snelheden, zoals die op de Duitse snelweg mogelijk zijn
 • noodstops op een droge weg
 • duurzaamheid gedurende 40.000 km
 • optimale rondheid en afrolkwaliteit
 • samenhang tussen de bandspecificaties en het model

Carrosserie

Acm Autogroep beschikt over een uitgebreide en uitmuntende carrosserieafdeling. Deze afdeling is gespecialiseerd in herstellingen volgens de richtlijnen van uw wagen.

Onze expertise omvat onder andere: Aluminium / aluminium herstellen / spotrepair / uitdeuken zonder spuiten / polieren / polijsten.

 

Indien het een tijdje duurt om de schade aan uw geliefde auto te herstellen, voorzien wij u van een vervangwagen. Wij garanderen dat er uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt, zodat uw garantie steeds geldt.

Onze carrosserie bevindt zich op de Duffelsesteeweg 148 in Kontich.

 

U kan uiteraard van het comfort genieten om uw wagen op uw geliefkoosde service punt binnen te brengen.

Wilt u uw wagen graag binnenbrengen bij acm dan kan u rechtstreeks contact opnemen met Wim Schönen via: 015/40 00 01

Zou u graag rechtstreeks contact opnemen met de carrosserie, dan kan u dat via 03/4507441 voor David De Nockere of 03/4508053 voor Patrick Haecx.

Onderhoud & Herstellingen

Onderhoud & herstellingen

Alle herstellingen en het onderhoud van uw wagen gebeuren bij acm Autogroep steeds met de grootste nauwkeurigheid. Acm Autgroep werkt enkel met de beste en erkende onderdelen van Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Onze specialisten behandelen uw wagen alsof het hun eigen wagen is. Zij beschikken over veel technische kennis en praktische ervaring en worden steeds bijgeschoold over de nieuwe evoluties in de automobiele industrie.


Audi, Volkswagen, Seat en Skoda staan bekend om de uitmuntende service en dienst na verkoop. Uw wagen voorziet u bovendien zelf van up-to-date informatie en geeft automatisch aan wanneer het tijd is voor een onderhoud. Omdat alle wagens van Audi, Volkswagen, Skoda en Seat zijn uitgerust met de beste kwaliteit van motoren en onderdelen, is een onderhoud minder vaak nodig. Zo blijft uw auto steeds in topconditie. U kan hieronder online een afspraak maken. 

 

Onderhoud & Reparatie met Audi Originele Onderdelen
 
Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Anders gezegd: de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Alleen als elk afzonderlijk deel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal op uw auto vertrouwen. Audi, Volkswagen, Seat en Skoda staan garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid.
 
 
De kwaliteitseisen zijn precies omschreven en het productieproces wordt streng gecontroleerd. Kortom, uw wagen is in goede handen bij één van onze concessies. Zij gebruiken originele onderdelen van uw automerk en hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek ervan. Door de offerte weet u vooraf waar u aan toe bent bij een onderhoudsbeurt of een reparatie. Op alle Originele Onderdelen, Originele Ruilonderdelen en montagewerkzaamheden krijgt u twee jaar garantie.

Pechverhelping

Pechverhelping

Wanneer u uw Audi, Volkswagen, Seat of Skoda geregeld laat onderhouden bij uw verdeler geniet u van de mobiliteitsgarantie. Deze garantie betaalt u de indirecte kosten terug die u oploopt door plotse pech. Ook de verplaatsing van de takelwagen is hierin inbegrepen en dit 24u op 24u, 7 dagen op 7. Uw wagen wordt weggesleept naar de acm concessie die u wenst. Bij een lekke band of in het buitenland gebeurt dit naar de dichtstbijzijnde verdeler.

Hierbij krijgt u verder een vervangwagen gedurende vijf dagen wanneer de herstelling meer dan 3 uur in beslag neemt.

Wat onze klanten zeggen

 • Goede garage voor zowel Volkswagen als Skoda. (Google review 12/2017)

  D. Leleu
  Klant acp
 • Vriendelijke mensen, heel gedreven, staan klaar voor hun cliënteel (Google review 12/2017)

  T. De Leeuw
  Klant acm
 • Zeer goed ontvangen, ook al was het de 23e december tegen sluitingstijd. (Google Review 12/2017).

  H. Van Gool
  Klant acm
 • Dankjewel acp Puurs voor de prima service! Volgende week vast in dienst, we zijn voorbereid Arne! (Facebook Review 16/2/2018)

  VR Technics
 • 5 Sterren! Heel fijne en comfortabele testrit gemaakt met de Golf 1.0 TSI (Google Review 11/1/2018)

  Petra De Jonghe

Locatie