R8 Coupé V10

RS 3 Berline

R8 Spyder V10

S5 Sportback

A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

A1 citycarver

Q3 Sportback

Stockwagens

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak onderhoud

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

Banden

In onze concessies kan u niet alleen terecht voor alle herstellingen, wieluitlijning of vervangingen van uw autobanden. Wij bieden u ook tal van winter- of zomerbanden en uiteenlopende modellen van velgen aan.  U kan uw tweede bandenset steeds voordelig stockeren in ons bandenhotel. 


Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteren Audi, Volkswagen, Seat en Skoda alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel de weg op. Waarom dat zo is, leest u hieronder. Bovendien vindt u op deze pagina's achtergrondinformatie en handige tips over autobanden. Wij wensen u alvast een goede en veilige reis!

Banden ACM

Kwaliteit
 

De banden waarmee uw nieuwe wagen wordt geleverd of die de uw automerk ter vervanging monteert, zijn uitstekend opgewassen tegen alle uitdagingen die ze onderweg tegenkomen. Ze zijn namelijk van de modernste materialen gemaakt en speciaal afgestemd op het betreffende merk en model. De lat ligt beduidend hoger dan de wetgever voorschrijft. Het rubber is getest op rolweerstand, de invloed op de rijdynamiek en handling, prestaties op hoge snelheid, waterafvoer, winterbestendigheid en vormvastheid. Inderdaad een lange lijst met criteria. Behalve de bandenfabrikant zelf testen ook de Audi engineers banden om te beoordelen of ze geschikt zijn voor montage onder uw wagen. 
 
 
Testcriteria
 
Audi, Volkswagen, Skoda en Seat schrijven kwaliteit het liefst met hoofdletters. Dat is extra belangrijk als het om zaken gaat die rechtstreeks met de veiligheid te maken hebben, zoals autobanden. Daarom letten de merken erop dat de banden onder meer getest zijn op deze criteria:

 • zeer hoge snelheden, zoals die op de Duitse snelweg mogelijk zijn
 • noodstops op een droge weg
 • duurzaamheid gedurende 40.000 km
 • optimale rondheid en afrolkwaliteit
 • samenhang tussen de bandspecificaties en het model

Carrosserie

ACM Autogroep beschikt over twee uitgebreide en uitmuntende Multimerk-carrosserieën. U kan er terecht voor alle carrosserieherstellingen, ongeacht het merk van uw wagen! Het team volgt steeds de precieze richtlijnen van uw wagen, van de meest gekende automerken tot exotische modellen.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de traditionele herstellingenSmart Repair als Day Repair.

Klik hier voor meer informatie over of contacteer ons voor een offerte of een afspraak op één van onze carrosserieën.

Carrosserie bij ACM Autogroep

Wij streven ernaar om voortdurend onze service en kwaliteit te verbeteren. Alleen op deze manier kunnen wij het vertrouwen van onze klanten verdienen. Hiervoor staat een professioneel team van vakmensen steeds voor u klaar met een heel snelle service!

Indien het een tijdje duurt om de schade aan uw geliefde wagen te herstellen, voorzien wij u van een vervangwagen. Wij garanderen dat er uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt, zodat uw garantie steeds geldt.

Onderhoud & Herstellingen

Onderhoud & herstellingen

Alle herstellingen en het onderhoud van uw wagen gebeuren bij acm Autogroep steeds met de grootste nauwkeurigheid. Acm Autgroep werkt enkel met de beste en erkende onderdelen van Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Onze specialisten behandelen uw wagen alsof het hun eigen wagen is. Zij beschikken over veel technische kennis en praktische ervaring en worden steeds bijgeschoold over de nieuwe evoluties in de automobiele industrie.


Audi, Volkswagen, Seat en Skoda staan bekend om de uitmuntende service en dienst na verkoop. Uw wagen voorziet u bovendien zelf van up-to-date informatie en geeft automatisch aan wanneer het tijd is voor een onderhoud. Omdat alle wagens van Audi, Volkswagen, Skoda en Seat zijn uitgerust met de beste kwaliteit van motoren en onderdelen, is een onderhoud minder vaak nodig. Zo blijft uw auto steeds in topconditie. U kan hieronder online een afspraak maken. 

 

Onderhoud en herstellingen bij ACM Autogroep

Onderhoud & Reparatie met Audi Originele Onderdelen
 
Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Anders gezegd: de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Alleen als elk afzonderlijk deel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal op uw auto vertrouwen. Audi, Volkswagen, Seat en Skoda staan garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid.
 
 
De kwaliteitseisen zijn precies omschreven en het productieproces wordt streng gecontroleerd. Kortom, uw wagen is in goede handen bij één van onze concessies. Zij gebruiken originele onderdelen van uw automerk en hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek ervan. Door de offerte weet u vooraf waar u aan toe bent bij een onderhoudsbeurt of een reparatie. Op alle Originele Onderdelen, Originele Ruilonderdelen en montagewerkzaamheden krijgt u twee jaar garantie.

Ruitschade

Ruitschade

Voor een vervelend sterretje in uw vooruit kan u steeds in één van onze concessies terecht. Wij zijn beter dan wie ook in staat om uw ruit te herstellen of vervangen. Wanneer de schade kleiner is dan een muntstuk van twee euro, kunnen wij deze zo herstellen. Indien de schade groter is, garanderen wij u dat uw ruit steeds vervangen wordt door een ruit van uw model in de door u gewenste tint. Twijfel niet om even langs te komen met uw auto. Zo kunnen wij samen met u bekijken wat de beste oplossing is. 

Ruitschade ACM Autogroep

Ruitenservice
 
Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als u steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loopt u de kans dat u op termijn de complete voorruit moet laten vervangen.
 
Laat het zover niet komen, want vaak kost reparatie u immers niets*.
 
Dankzij onze Ruitenservice is een sterretje in de voorruit op een slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder u naar de ruit laat kijken, hoe minder u van de reparatie ziet.
 
Hou er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.
 
Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met een all-risk autoverzekering hoeft u meestal niet de portemonnee te trekken.
 
*In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe het in uw geval is geregeld.

Vervangwagens

Vervangwagens

Wanneer u uw auto moet laten herstellen, kan dit soms een tijdje duren. Ook voor een goed onderhoud van uw wagen, nemen wij graag voldoende tijd. Terwijl uw wagen bij ons staat, kunnen wij  u voorzien van een vervangvoertuig. U kan deze best aanvragen wanneer u belt voor een afspraak. Zo staat er voor u en wagen klaar en blijft u mobiel.

Aircocheck

Aircocheck

Iedereen kent de voordelen van een goede airco. Tijdens de warme zomermaanden helpt uw airco u aan een heerlijk fris briesje. Tijdens de koude wintermaanden zorgt de installatie er in no time voor dat uw ramen ijsvrij zijn.

We willen u er op wijzen dat het belangrijk is uw airco voor de zomer- of winterperiode te laten controleren. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat uw filter dringend vervangen moet worden om de heerlijke geur in uw wagen te bewaren. Twijfel niet om even langs te komen met uw wagen. Zo kunnen wij samen met u bekijken of er onderhoud nodig is. 

De hele zomer het hoofd koel.
 

Vrijwel elke nieuwe Audi, Volkswagen, Seat of Skoda heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.
 
Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw wagen zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. ACM Autogroep biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto. Aircocheck

 • Controle werking essentiële onderdelen
 • Controle koelende werking
 • Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

 
Uw aircosysteem laten onderhouden? Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer u airco onderhoud laat uitvoeren krijgt u de aircocheck gratis. Wij adviseren airco onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar.

Wat onze klanten zeggen

 • Dankjewel acp Puurs voor de prima service! Volgende week vast in dienst, we zijn voorbereid Arne! (Facebook Review 16/2/2018)

  VR Technics
 • 5 Sterren! Heel fijne en comfortabele testrit gemaakt met de Golf 1.0 TSI (Google Review 11/1/2018)

  Petra De Jonghe
 • Amazing service, spoke perfect French very helpful, thanks Demi. (Google Review 27/07/2018)

  Demi
  Klant acm
 • Zeer goede service!!! (Google Review 27/07/2018)

  Torres De Coninck
  Klant acm2
 • Bij Skoda ben ik heel goed ontvangen. Zeer goed verder geholpen. Uitstekende service. (Google Review 13/07/2018)

  Laure Kwanten
  Klant acp
 • ***** Uitstekend, correct service dienst verkoop en naverkoop (Google Review 21/08/2018)

  Dirk Van Assche
  Klant acp Volkswagen
 • The seller approach is top. He had an answer for each of my questions. Each detail was explained. 4 sterren review (Google My Business 27/08/2018)

  Igor AFTENI
  klant acm
 • 5 sterren : Zeer vakbekwame mekaniekers. (Google Review 07-08-2018)

  Jan Vereeck
  Klant acp
 • Super garage. De Mechelse locatie om je een wagen van de Volkswagen group aan te schaffen 5-sterren (Google Review 13/09/2018)

  Jimmy Ringoir
  Klant acm
 • Vriendelijke en snelle bediening! (Google review 10/2018)

  D. Laporte
 • Vriendelijke, efficiënte en klantvriendelijk service!!!!! 5 sterren review (Google My Business 11/10/2018)

  Jeannine Keller
  klant acm
 • Vriendelijke ontvangst en een koffietje bij het wachten. 4-sterren review (Google My Business 08/11/2018)

  Paula Van Hoyweghen
  Klant acm2
 • Zeer goede service gekregen van verkoopsverantwoordelijke Peter L. 5-sterren review (Google My Business 20-12-2018)

  Tom de Boeck
  Klant acp
 • Vriendelijke en snelle bediening! 5-sterren review (Google My Business 18-11-2018)

  Dirk Laporte
  Klant acp
 • 5-sterren review (Google My Business 27-12-2018)

  Luc Van den Acker
  Klant acp
 • 100% hospitality and professionalism 5-sterren (Google review 10/01/2019)

  Razvan Astefanoaei
  klant acp
 • Vriendelijk, snel en correct geholpen! (Google My Business 24/01/2019)

  Ivan Verherstraeten
  Klant acm2
 • Vandaag onze 2de Audi besteld bij acm Mechelen. Evenals bij de eerste aankoop werden we terug op een zeer vriendelijke en professionele wijze ontvangen. Hartelijk dank en dikke pluim Anton Moons. Facebook review 31/01/2019.

  Ann Van Verre
  Klant acm Audi
 • Snel en efficiënt! Super vriendelijk en lekkere koffie! (Google Review 21/03/2019)

  Annie Timmermans
  Klant acm2
 • De beste plaats om je nieuwe Skoda te kopen. Dicht bij het centrum en vriendelijk personeel. (Google My Business 20/05/2019)

  Bert A.
  Klant acm2
 • Ik ben heel goed verder geholpen bij de keuze voor mijn nieuwe wagen. Bedankt! Google My Business 5 Sterren review 03-07-2019

  Kirsti Gjertsen
  Klant automobile centre mechelen
 • Friendly staff Google My Business 4 sterren review

  Frank Jorissen
  Bezoeker automobile centre mechelen
 • Prima Google My Business 4 sterren review 12/06/2019

  Addy Rijkens
  Bezoeker automobile centre mechelen
 • Altijd goed Google My Business 4 sterren review 15/05/2019

  Walter Moeyersons
  Klant automobile centre mechelen

Nieuws

7jobs

Locatie